Er dine metalprodukter holdbare? Her er hvorfor saltspraytest er afgørende!

Har du nogensinde stødt på denne situation? Metalkomponenterne i de belysningsarmaturer, du har købt, begynder at vise tegn på korrosion på overfladen efter en tids brug. Dette indikerer netop, at kvaliteten af ​​sådanne belysningsprodukter ikke lever op til standarden. Hvis du er nysgerrig efter årsagen bag dette, så vil vi i dag afsløre, at det hele er tæt forbundet med "saltspraytest"!

Hvad er Salt Spray Test?

Saltspraytest er en miljøtest, der bruges til at evaluere korrosionsbestandigheden af ​​produkter eller metalmaterialer. Det simulerer et saltspraymiljø for at vurdere materialernes holdbarhed under sådanne forhold og evaluere deres ydeevne og levetid i korrosive miljøer.

Eksperimentel klassifikation:

1. Neutral saltspray (NSS)

Neutral saltspraytest er den tidligste og mest udbredte accelererede korrosionstestmetode. Generelt bruger den en 5% natriumchlorid-saltvandsopløsning med en pH-værdi justeret til neutralt område (6,5-7,2) til spraybrug. Testtemperaturen holdes på 35°C, og salttågeaflejringshastigheden skal være mellem 1-3 ml/80cm²·h, typisk 1-2 ml/80cm²·h.

2. Eddikesyre saltspray (AASS)

Eddikesyre Salt Spray Test udviklet fra Neutral Salt Spray Test. Det involverer tilsætning af iseddikesyre til en 5% natriumchloridopløsning, sænkning af pH til omkring 3, gør opløsningen sur, og som følge heraf omdanne salttågen fra neutral til sur. Dens korrosionshastighed er omkring tre gange hurtigere end NSS-test.

3. Kobberaccelereret eddikesyresaltspray (CASS)

Copper Accelerated Eddikesyre Salt Spray Test er en nyligt udviklet hurtig saltspray korrosionstest i udlandet. Testtemperaturen er 50°C, tilsat en lille mængde kobbersalt (kobberchlorid) til saltopløsningen, hvilket i høj grad accelererer korrosion. Dens korrosionshastighed er cirka 8 gange hurtigere end NSS-test.

4. Skiftende saltspray (ASS)

Alternating Salt Spray Test er en omfattende saltspraytest, der kombinerer neutral saltspray med konstant fugtpåvirkning. Det bruges primært til hele maskinprodukter af hulrumstype, hvilket inducerer saltspraykorrosion ikke kun på produktoverfladen, men også internt gennem gennemtrængning af fugtige forhold. Produkter gennemgår vekslende cyklusser mellem salttåge og fugtighed og vurderer ændringer i den elektriske og mekaniske ydeevne af helmaskineprodukter.

Er Lipers belysningsprodukter også saltspraytestet?

Svaret er Ja! Lipers metalmaterialer til lamper og armaturer er fremstillet efter internationale standarder. Baseret på IEC60068-2-52-standarden gennemgår de en accelereret korrosionstest, der involverer kontinuerlig spraytest i 12 timer (for jernplettering). Efter testen må vores metalmaterialer ikke vise tegn på oxidation eller rust. Først da kan Lipers belysningsprodukter testes og kvalificeres.

Vi håber, at denne artikel hjælper vores kunder med at forstå vigtigheden af ​​saltspraytest. Når du vælger belysningsprodukter, er det afgørende at vælge muligheder af høj kvalitet. Hos Liper gennemgår vores produkter strenge tests, herunder saltspraytests, levetidstests, vandtæthedstests og integrerende kugletests mv.

Disse grundige kvalitetstjek sikrer, at Lipers kunder modtager pålidelige belysningsprodukter af høj kvalitet, og derved forbedrer vores klients livskvalitet og generelle tilfredshed.

Som en professionel belysningsproducent er Liper ekstremt omhyggelig med materialevalg, så du kan vælge og bruge vores produkter med tillid.


Indlægstid: 19-jul-2024

Send din besked til os: